Video Dørtelefoner

Dørtelefoner og dørspioner med eller uden kamera og intercom og med eget display eller app til mobiltelefonen over WiFi og internet.

Med et digitalt dørkamera - ofte kaldet dørtelefon - har du mulighed for at se, hvem der er ved døren, inden du åbner den. Det giver rigtig god sikkerhed.
Du vælger selv, om du vil åbne døren eller ej, eller om du vil svare over højttaleren. Eller du kan helt ignorere besøget eller tilkalde hjælp, hvis du føler dig utryg eller frygter indbrudstyve.
Hvis du vælger en trådløs dørtelefon med WiFi tilslutning og app som EKEN V5 med rigtig god billedkvalitet, så har du også mulighed for at samtale begge veje, selvom du ikke er hjemme.
Fortæl f.eks. vennerne, at du er der om 10 minutter, eller giv posten besked om at stille pakken i garagen.
Et dørkamera har desuden den fordel, at du kan give ubudne gæster indtryk af at du er hjemme, selvom du er i sommerhuset eller på en tropisk ferieø. Det er god tyverisikring.
Et godt digitalt dørkamera er udstyret med bevægelses-sensor og hukommelse til lagring af video, så du altid kan se, hvem der har været ved døren - også selvom de ikke har ringet på klokken.
Der kan altid være en smule forsinkelse på klokken, alt efter din telefon-model og strømspareindstillinger. Husk at tillade push-meddelelser for app'en.
Desuden kan du tilkøbe en eller flere klokker, så dørklokken kan høres overalt i huset også uden at du har telefonen på dig.