Video Dørtelefoner

Dørtelefoner og dørspioner med eller uden kamera og intercom og med eget display eller app til mobiltelefonen over WiFi og internet.

Dørtelefoner med kamera

Hvis du har svært ved at se, hvem der ringer på, eller du mangler et kighul i døren, kan du med fordel udstyre din bolig med et digitalt dørkamera. Dermed kan du altid se, hvem der er ved døren, inden du åbner den. Et digitalt dørkamera eller dørtelefon med kamera, som det også bliver kaldt, er utrolig populært blandt private i dag. Det øger sikkerheden og giver naturligvis en mulighed for at se, om det er interessant for dig at åbne eller ej.

Spændende udvalg af dørtelefoner med kamera

Hos Alabazar har vi samlet et nøje udvalg af dørtelefoner med kamera til den kvalitetsbevidste og kræsne køber. Vi er opmærksomme på, at der kan være store forskelle på kvaliteten af teknologisk udstyr. Vi har derfor testet alle dørtelefoner, inden vi har lagt det i sortimentet. På den måde kan vi stå inde for alle vores produkter, så vi også er sikre på, at du får stor glæde ved at få det installeret i dit hjem. 

I vores sortiment af dørtelefoner med kamera, kan du selv vælge, om du vil åbne døren eller ej. Du har sågar mulighed for at ignorere opkaldet eller sætte det i dvale, så der ikke er nogen som kan ringe på midt om natten. I særlige modeller er der også mulighed for, at du kan tilkalde hjælp, hvis du er utryg eller hvis du får ubudne gæster på besøg. 

Vi oplever, at mange af vores kunder også benytter sig af en dørtelefon med kamera som en tyverisikring. Du har nemlig mulighed for at besvare dørtelefonen direkte fra din smartphone, hvis det ringer på. 

Hvilken dørtelefon med video skal du vælge?

De forskellige dørtelefoner med kamera, som du finder her på siden, bliver tilsluttet via wi-fi og en app på din smartphone. På denne måde opnår du også en rigtig god billedkvalitet og kan se, hvem der ringer på døren. 

Alle dørtelefoner med kamera her på siden er der naturligvis også mulighed for at have en samtale begge veje, hvor lyden er til at høre. Som nævnt tidligere kan du også besvare videodørklokken fra din smartphone. Det kan være smart, hvis du f.eks. er på arbejde og modtager post, eller hvis du er i sommerhus og vil give indtrykket af, at du er hjemme. 

Er du i tvivl om, hvilken dørtelefon med kamera du skal vælge, eller hvad der vil være bedst til prisen i forhold til dit budget? Så kan du med fordel kontakte vores kundeservice. Her hjælper vi og vejleder dig gerne til at finde den rette dørtelefon med video efter dine ønsker og kriterier.