Bemærk venligst:

Mellem 17. juni og 6. juli sender vi kun pakker om mandagen, uanset angivet normal leveringstid. 

Stødbånd

 

partyshocker

 

Spasmagere findes i alle størrelser, aldre og køn.

Hvis du har modet på at sætte lidt gang i festen, firmaeventet eller hvad du ellers kan forestille dig at bruge stødbånd til, så er vores webshop et oplagt sted at handle.

Vi forhandler nemlig et bredt udvalg af gadgets og festlige ting, og det omfatter stødbånd og stødarmbånd samt løgnedetektorer og tilbehør.

 

Sæt fut i festen med stødbånd

Blandt vores sortiment finder du også modeller, som kan fjernstyres. Så kan du nemt gøre leg og anden aktivitet lidt sjovere. Mange modeller er justérbare på den måde, at strømstyrken kan indstilles. Så kan du skåne dem, der er lidt sarte. Angående justérbare produkter, så finder du også stødarmbånd og andre elektriske bånd, som kan indstilles og dermed kan passe til forskellige kropsfaconer og -størrelser.

 

Hvem kan bruge stødarmbånd?

Der kan være en række begrænsninger på, hvem der kan bruge stødarmbånd og stødbånd. Der kan nemlig være særlige hensyn, der skal tages til svagelige personer og gravide. Det kan heller ikke anbefales, at personer, der har pacemaker, bruger stødarmbånd, da det kan påvirke pacemakeren. Derudover bør fulde mennesker, personer med psykiske forstyrrelser og folk med hjertesygdomme heller ikke bruge elektriske stødbånd.

Det er vigtigt, at du læser vejledningen grundigt inden brug, og du bør sikre dig, at alle er med på at få et stødarmbånd på. Så undgår du formentlig problemer med folk, der bliver utilfredse.

 

Hvad kan stødbånd og stødarmbånd bruges til?

Når alt det praktiske er på plads, og du har sikret dig, at alle deltagerne er klar til sjov og ballade, så kan I sagtens slå jer løs. Nogle af de ting, I kan bruge stødbånd og stødarmbånd til, er under fysiske aktiviteter såsom boldspil, hvor nogle dommere kan komme feje tacklinger og lignende i forkøbet ved at give personen, der skal til at lave den dårlige manøvre, stød.

Andre muligheder for brug er gæt og grimasser, karaoke, dansespil, sandhed eller konsekvens samt arrangementer med kollegerne eller sjove familieaktiviteter.

 

Alabazar – din forhandler af festlige gadgets

Vi forhandler disse sjove gadgets, da det ikke så meget er selve stødet, der er sjovt, men mere de sjove reaktioner, der kommer, når personen, der får stød, bliver overrasket.

Med stolthed kan vi sige, at vi har leveret til en lang række kunder, som omfatter event-bureauer, diskotekskæder, sportsforeninger og TV-stationer.