Lysskinner

Batteridrevne lysskinner er en rigtig smart og nem måde at få lys alle de steder, hvor det ellers kan være uhensigtsmæssigt at trække ledninger til lamper.
Og så har de den store fordel, at de tænder og slukker automatisk, da de er udstyret med PIR sensor. PIR sensoren er en infrarød sensor, som ser bevægelser fra menneskers varme - men den tænder ikke i dagslys, og lampen slukker igen efter ca. 15 sekunder. På den måde sparer du på batterierne, så de kan holde længe.
De mindste lysskinner er egnede til skuffer og skabshylder. Er det et helt klædeskab eller et kosteskab, bør du gå lidt op i størrelsen - overvej f.eks. vores 40 LED lysskinne som skabslampe.
Lysskinner til underskabslys er især populære i køkkenet, hvor det kan være rart altid at have lidt ekstra lys uden at skulle finde lyskontakten først. Ved køkkenvasken anbefaler vi den store skinne med 60 LED og opladeligt batteri via USB-lader.
Hvidt lys eller varmt hvidt lys er en smagssag. Vores lysskinner med varmt hvidt lys vil de fleste danskere finde hyggeligere end det hvide lys. På sydligere breddegrader foretrækkes oftest det hvide lys, som virker kraftigere og bedre efterligner dagslys.
Vores lysskinner fastgøres med magnet. Der medfølger en selvklæbende magnetisk liste, som du nemt anbringer lige, hvor du ønsker. På den måde er meget nemt at tage lampen ned til opladning eller udskiftning af batterier.
Hvis lysskinnen anbringes udendørs (beskyttet mod regn) eller på en porøs eller ujævn overflade, så anbefaler vi at sikre den magnetiske liste med et par små undersænkede skruer. 
Vores lysskinner markedsføres også under brands som HomeLife, HomeLite og GoLite.