GPS

GPS-tracker

De fleste har en GPS i bilen eller på telefonen til at vise vej, men her på siden er der tale om de GPS’er, der sporer ved hjælp af GPS-koordinater. Den form for GPS kan hjælpe dig med at tracke en enheds eller persons placering.

Måske glemmer du jævnligt, hvor du har placeret din bil på en af de store P-pladser. Det kan også være, at du har et ældre familiemedlem på plejehjem, som du gerne vil passe lidt ekstra på eller et kæledyr, som du gerne vil følge, når det springer afsted på gåturen. Mulighederne med en GPS-tracker er mange, og hos Alabazar har vi helt sikkert en variant for dig. Du finder blandt andet GPS Real Time-tracker, som har mange stærke features heriblandt SIM-support og mikrofon, så du kan lytte med over GSM.

GPS-trackere til hunde

Der er fart på hunde, og selvfølgelig skal de have lov til at springe over stok og sten. Men måske har du været i en situation, hvor din hund er sprunget afsted, og før du ved af det, er den over alle bjerge – og selvom hunde er gode til at komme tilbage, så er det rart nok at være på den sikre side.

Derfor har vi også billige GPS-trackere til hunde, som kan informere om, hvor din hund har været, og der medfølger altid et 55 cm halsbånd, som ganske enkelt og sikkert kan anbringes på din hund.

Køb billige og effektive GPS’er hos Alabazar

GPS står for Global Position System og har eksisteret i mange år. Systemet er ejet af det amerikanske forsvar, og det fungerer ved, at en række satellitter roterer omkring Jorden i nogle baner, som sikrer, at trackeren altid kan fange din placering.

Kan du bruge en tracker? Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden, og læs nærmere om de specifikke modeller.