Stregkodescannere

Stregkodescanner

En stregkodescanner er et nyttigt redskab i mange erhverv, og hos Alabazar finder du et bredt udvalg! Vi fører blandt andet scannere fra RADALL, som er et af de største brands inden for stregkodescannere i Kina. De producerer forskellige typer af stregkodescannere heriblandt bluetooth-scannere, wifi-scannere samt håndholdte scannere. Derudover fører vi også de populære ALANDA-scannere, som har indbygget hukommelse.

Arbejder du på et stort lager, i butik eller noget helt tredje? Så er en stregkodescanner et uundværligt apparat for dig. Din stregkodescanner kan lynhurtigt aflæse de lange koder, som f.eks. findes på prismærker, og det er en kæmpe tidsbesparelse for dig og dine medarbejdere.

Kvalitetsudvalg af scannere

En stregkodescanner behøver ikke kun at være forbeholdt virksomheder. Måske har du et hobbyprojekt eller lignende, hvor du ofte taster koder ind manuelt, og så vil en scanner kun gøre livet lettere for dig.

Vores udvalg rummer stregkodescannere i høj kvalitet, men alligevel varianter til ethvert budget. Prisen afhænger af, hvordan din scanner skal tilsluttes, og hvilke funktioner der er indbygget. Hvis du er i tvivl, kan du undersøge hver enkelt scanners funktioner nærmere ved at klikke dig ind på produkterne. Når du skal tage det rette valg, er det naturligvis også vigtigt at tjekke, om scanneren er i stand til at scanne de koder, som du har brug for.

Trådløse stregkodescannere

Før i tiden var vi vant til, at al elektronik var akkompagneret af en ledning. I dag skal alt gerne være trådløst! Derfor har vi også et stort udvalg af trådløse scannere i vores sortiment, så du ikke skal holde styr på ledninger og sørge for, at de ikke skygger for stregkoden. I stedet skal du blot sørge for at placere scanneren i ladestanderen, når du ikke bruger den.

Dyk ned i produkterne her på siden, og find den scanner, som skal gøre livet lettere for dig og dine medarbejdere. Hvis du er i tvivl om dit valg, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.