Vægte

Er du på udkig efter digitale vægte til en god pris? Så er du landet på den helt rigtige side.
På www.alabazar.dk finder du et stort udvalg af forskellige digitale vægte, heriblandt en digital køkkenvægt med gode funktioner og stor kapacitet til kun 121 kr. Og ligeledes en hængevægt med en kapacitet på 50 kg. Denne hængevægt har et rigtig godt LCD display og koster kun 129 kr.
Se vores store udvalg af digitalvægte og finde lige præcis den digitalvægt, som du er på udkig efter.
Vi forhandler meget andet end digitalvægte. I vores webshop finder du bl.a. EC batterier, Italina smykker, herunder armbånd, halskæder, øreringe m.m. Desuden finder du også alarmer, bil kameraer, neodymium magneter og meget andet spændende. Vi har kort fortalt et kæmpe stort udvalg af forskellige produkter, som vi naturligvis forhandler til skarpe priser.
Vi har sørget for, at det på ingen måde er besværligt, at handle hos alabazar.dk. Du kan handle døgnet rundt og få fragtet dine varer direkte hjem til din dør i løbet af ganske få dage. Ordrer der bliver bestilt på hverdage inden kl. 13.00 sendes samme dag. Således kan du nemt og hurtigt tage din nye digitalvægt i brug.
Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til vores varer eller til din bestilling. Vi besvarer meget gerne dine eventuelle spørgsmål. Kontakt os på 74551002, eller send en mail til support@alabazar.com, så besvarer vi dine spørgsmål hurtigst muligt.
Vi håber du får en god handelsoplevelse på vores webside.