Rosalia's


Smykker direkte fra Japanske Guldsmede

Følg mig også på Facebook for sidste nyt.

Scroll ned og læs lidt om, hvem jeg er, og hvorfor jeg kan sælge guld, diamanter og mere af høj kvalitet til så rigtige priser...

Om mig
Mine venner kalder mig Nining, et filippinsk kælenavn for "den simple pige fra bjergene".
Som ganske ung pige forlod jeg min landsby i Mindanao og fandt vej til Japan, hvor jeg arbejdede på hotel i en årrække. Siden har jeg arbejdet i Dubai, hvor jeg ligesom i Japan opbyggede et virkelig stærkt netværk.
Nu bor jeg i Gram i Danmark, men mine gamle netværk har jeg stadig, og de gør det muligt for mig at handle hos guldsmedjer og smykkeproducenter, som det ellers kan være vanskeligt at få adgang til. Det hjælper også, at jeg kender kulturen og behersker sproget.

Japanske smykker
Japansk guld er næsten altid 18 karat ("750" eller 75% guld). 
Det har i mine øjne en helt særlig glød og glans, som skyldes forarbejdningen og den del af legeringen, som ikke er rent guld. Her adskiller det sig tydeligt fra guld mange andre steder fra, som kan virke mere fladt og dødt at se på.
Mindst lige så vigtigt er håndværket - og her står japansk guldsmedekunst ikke tilbage for nogen. Kvaliteten er meget høj og understøtter på bedste måde udformingen af f.eks. lukketøjer, som langt overgår smykker fra f.eks. Hong Kong og Mellemøsten
Og så er der det japanske design, elegant og feminint, som jeg elsker det.
Men smykker er jo ikke kun ædelt metal, det er også ædle stene. Og her skiller japansk guldsmedekunst sig også ud med et rigt udbud af diamanter, brillianter, safirer, smaragder, rubiner, citriner, topaz, tanzanit og rigtig meget mere. 
Derfor har jeg valgt her på siden kun at tilbyde japanske smykker. Men indrømmet, det er også en smagssag - hvis du foretrækker Saudi guld, så hører jeg gerne fra dig og hjælper dig med det.

Men Prisen?
Helt ærligt, jeg tog da gerne mere for mine smykker. Men hvis min pris var den samme som hos de store, veletablerede smykkeshops med eksklusive butikker, websider og modeller, så tror jeg, du ville handle dér i stedet.
Og det er også fint - jeg har næsten ingen omkostninger udover varekøb. 

  • Jeg køber direkte hos producenterne igennem deres sælgere, som oftest arbejder på basis af en meget beskeden kommission.
  • Fragten fra Japan til Danmark sker med DHL, og det koster mig mindre end at sende her fra Gram og til nabobyen.
  • Ingen salgsomkostninger - jeg sælger helt omkostningsfrit på Alabazar.dk, som også tager sig af bogføring og regnskab.
  • Ingen lageromkostninger - en boks i banken er nok.
  • Ingen reklamer eller anden markedsføring - hvis du er landet her, så har du nok enten hørt om mig fra vennerne eller fundet mig på Facebook. 

Din Sikkerhed
Alle guldsmykker er i 18 karat guld (ikke forgyldt!), medmindre andet er angivet.
Hvor smykket indeholder stene, vil der normalt medfølge et GGSJ certifikat, som bekræfter stenenes art og størrelse.
Certifikatets værdi udgør 300-500 kr., men du får det uden beregning. 
Desuden:

  • Når du handler her i shoppen, så er du beskyttet af dansk købelov.
  • Rosalia's er registreret hos Ædelmetalkontrollen.
    Alle smykker er forsynet med lovpligtigt holdighedsstempel og navnestempel (RK).
  • Shoppen er E-mærket, hvilket giver dig yderligere sikkerhed.

Levering
Når du bestiller et smykke, gives din ordre videre til guldsmeden i Japan, som skal have nogle dage til at fremstille det. Siden skal der udarbejdes certifikat ("Gem Report") af uafhængig tredjepart, hvorefter det sendes til Danmark med DHL. Det tager typisk 2-4 uger, som vil være angivet som leveringstid på siden, hvor du lægger smykket i kurven.
Hvis der er angivet 1-2 dage, så har jeg smykket hjemme og kan sende det til dig med det samme.
Dit smykke sendes med PostNord med tracking-kode.

Betaling
Du kan betale med DanKort og andre kreditkort, med MobilePay, eller med PayPal.
Din betaling trækkes naturligvis ikke, før dit smykke er leveret til dig.
Hvis du ønsker afbetaling over f.eks. 10 måneder, så kan du også vælge at betale med ViaBill eller Anyday.

Ønsker
Udvalget her er måske ikke så stort. Men hvis du har særlige ønsker til smykker, så kontakt mig gerne på Facebook - så vil jeg meget gerne hjælpe dig.
Det kan f.eks. være, hvis du ser et smykke i guld, som du hellere vil have i hvidguld, eller hvis du ønsker en bestemt ædelsten i smykket.


Rosalia