Værktøj

« 1


Stort udvalg af elektronikværktøj

Vi er vilde med smarte gadgets, elektronisk værktøj, elektriske apparater og mange andre både sjove og praktiske ting. Her på siden har vi samlet alt værktøj, så du nemt kan få et overblik over de varer, vi forhandler. Sortimentet spænder bredt, da nogle ting kan bruges af hobby-folk og gør-det-selv-entusiaster, mens andre ting er velegnede til professionelle folk.

Som udgangspunkt er elektronik med lavspænding og ikke tilsluttet direkte til et strømstik. Andre produkter er elektriske, og det kan betyde, at de bruger mere strøm og kan eventuelt tilsluttes direkte til strømforsyningen. Du kan dog regne med, at de fleste produkter her på siden er elektroniske og ikke elektriske.

Kig dig omkring her på vores webshop, og så håber vi, at du finder det elektronikværktøj, du lige står og mangler. Det kan også være, at du finder den perfekte gaveidé til en person, du holder af. Der er ingen, der siger, at elektronik værktøj kun er for mænd. Det er langt fra tilfældet.

Hvorfor skal du købe værktøj hos Alabazar.dk?

Du skal vælge at købe elektronikværktøj hos os af flere grunde. En af de vigtigste grunde er, at vores webshop er e-mærket. Det betyder, at du kan handle trygt hos os, da vores webshop lever op til en masse skrappe krav. Det skal den nemlig for at kunne være e-mærket.

En anden rigtig god grund til at handle hos os er, at vi har hurtig levering. Du kan derfor forvente dag-til-dag-levering på hverdage. Andre gode grunde til at købe ting hos os er, at du kan betale trygt og sikkert på flere forskellige måder, og du får fri fragt, når du køber for mere end 700 kroner.

De betalingsmuligheder, du kan vælge imellem, afhænger af, om du handler hos os som privatperson eller erhverv/det offentlige.

Alle vores betalingsmuligheder omfatter: Dankort, Dankort/Visa, Visa, MasterCard, Visa Electron, PayPal, MobilePay, ViaBill og Faktura samt EAN-fakturering. Nogle af disse betalingsmuligheder er formentlig ikke tilgængelig for dig som privatperson.

Hvem er vi?

Fysisk er vores firma placeret i Gram, men du kan handle på vores webshop, uanset hvor du bor i Danmark. Vi bruger PostNord (Post Danmark) til levering af pakker, og vi giver dig altid mindst 14 dages returret samt 2 års reklamationsret. Vi gør vores ypperste for, at vi overholder leveringstiden, og vi står også inde for, at vi altid overholder købeloven. Vores firma er dansk både hvad angår ejerforhold, drift og lagerføring.