Stangmagneter

Vær kreativ med stangmagneter

Små magneter af neodymium var forbudt i USA i 2012, men siden da er de igen blevet accepteret til køb og salg både i og udenfor USA. Årsagen til forbuddet var, at børn og unge, og måske endda nogle voksne, brugte de små magneter som falske tungepiercinger. Så længe man blot tænker sig om og ikke propper magneterne i munden, så er der ikke nogen grund til ikke at bruge dem til underholdning.

Du kan bruge neodymium stangmagneter til leg og kreative ting. De kan også bruges til seriøse ting. Valget er helt op til dig, så længe du passer på, at børn ikke får fat i magneterne.

 

Stangmagneter i små størrelser

Et andet ord for stangmagnet kunne være cylindermagneter. Magneterne her på denne kategoriside er nemlig magneter, som er aflange og runde. Nogle af magneterne er dog cirka lige så lange, som de er brede. Du kan nemlig finde stangmagneter på eksempelvis 3x3 millimeter og 8x5 millimeter.

Vi forhandler selvfølgelig også de lange cylinderformede magneter, og disse kan have dimensioner på 10x15 og 15x20 millimeter.

Hvis du både har blokmagneter, stangmagneter og kuglemagneter, så kan du lave mange spændende former ved at sætte magneterne sammen.