Skivemagneter

Vi forhandler et bredt udvalg af skivemagneter

Vores store fokus på neodymiummagneter er tydeligt på denne side, da vi forhandler et bredt udvalg af skivemagneter, som alle er lavet af det lette og kraftige materiale, som kaldes neodymium.

Her på vores webshop kan du finde flere forskellige varianter og modeller af skivemagneter. Fra naturens side er neodymium blankt og sølvfarvet, men alt efter bearbejdning og coating, kan det have mange andre farver og overfladebeskaffenheder.

Udover de forskellige legeringer af neodymium, så fås skivemagneterne også i forskellige størrelser og med forskellige tykkelser. Nogle af skivemagneterne er uden hul og andre er med. Der vil ofte være en fordybning ved hullet i magneterne, og det er oplagt, hvis magneten skal monteres med en undersænket skrue og stadig flugte.

 

Alabazar er meget mere end blot skivemagneter

Vi er stolte af at være en international webshop med danske rødder. Vores virksomhed er placeret i Gram i det sønderjyske. Hos os kan du handle trygt, da betaling foregår via en krypteret forbindelse. Du kan betale med MobilePay, Viabill og en lang række betalingskort.

Vi leverer lagervarer hurtigt (inden for 1-2 dage), og vi giver dig fri fragt, når du køber for mere end 700 kroner.