Spion-Kameraer

Et skjult kamera eller "spionkamera" kan være en god løsning, hvis du ønsker diskret, men effektiv overvågning af dit kontor, hjem, værksted eller lignende, eller hvis du har behov for at kunne fastholde forløbet af et vigtigt møde.
Se vores mange modeller af penkameraer, røgalarm kameraer, ure med skjult kamera og meget mere. Hvis du vil lave dit eget skjulte kamera, har vi også gør-det-selv modeller.
Vores skjulte kameraer dækker alle behov fra billige, mobile løsninger til mere avancerede kameraer, som optager i HD kvalitet, og som kan tilgås via Wi-Fi og internet.
Husk, at ved direkte tilkobling til smartphone over Wi-Fi skal mobile data altid være slået fra på telefonen.

Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 27

Side
pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 27

Side
pr. side
Faldende orden

Skjult spion kamera til overvågning

Det overrasker nok ikke mange, at et spion kamera, som er indikerer, er skjult. Her der et utal af måder at skjule sin overvågning på. Her på siden har vi et stort udvalg af kamera til overvågning. Heraf kan vi også stå til rådighed og tilfredsstille mange af de kreative ideer. Du kan sikkert hurtigt gøre dig tanker, om mange forskellige spion kameraer. Du kommer sikkert hurtigt til at tænke på de James Bond lignende overvågningskameraer. Her kan vi også sagtens hjælpe, da vi har både spionkameraer skjult i kuglepenne og ure. Men, har du tænkt på et Røgalarm spionkamera eller et USB-lader spionkamera? Dette har vi nemlig også på lager. Er du i tvivl om kvaliteten af de forskellige produkter, hvordan de fungerer og alt imellem, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi står altid klar med kompetent rådgivning.

 

Wifi kamera, spion udstyr og kamera

Som kort beskrevet ovenstående, så har vi et stort udvalg. Ikke blot indenfor kategorien spion kamera, men hvad mange vil kalder spion udstyr. Her har vi alt, hvad det kreative spionhjerte begærer. Som skrevet ovenstående har vi bla spion kameraer gemt i røgalarmer. Det produkt, som der linkes til ovenstående, er lidt af en spion i sig selv. Kameraet kommer med automatisk optagelse (forbundet med en motion sensor), ikke blot fotooptagelse, men også lydoptagelse. Lyden kan optages helt op til 40 kvadratmeter. Desuden kommer dette spion kamera med fjernbetjening, som kan bruges helt op til 15 meter væk. Udover dette bliver der ovenstående også nævnt spion udstyr, i form af overvågning gemt i en USB-lader. Dette er altså et spion kamera gemt i den klassiske Iphone adapter. Dette kamera kan også optage lyd og kan optage 30fps.

Har du brug for et kamera til inspektion, anbefaler vi et inspektionskamera. Har du derimod brug for et kamera, der kan fange alle dine oplevelser i bevægelse, forslår vi et action kamera.