Bil-Kameraer

Hos Alabazar finder du altid et bredt udvalg af alt hvad du har brug for indenfor elektronik. Vi har et stort sortiment af varekategorier inden for, IT- og computerudstyr, tilbehør til mobiltelefoner, navigationsudstyr i form af GPS´er, droner, alle slags batterier, forskellige former for lys og lygter, samt et stort udvalg af både kameraer til hjemmet og til bilen.
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden
 1. OBD T1 Bilkamera
  OBD T1 Bilkamera
  249,00 kr
 2. Anytek X28 Bilkamera
  Anytek X28 Bilkamera
  299,00 kr
  Udsolgt
 3. Novatek 96650 G1W Bilkamera
  Novatek 96650 G1W Bilkamera
  489,00 kr
 4. Xiaomi 70mai WiFi Bilkamera
  Xiaomi 70mai WiFi Bilkamera
  599,00 kr
 5. Yi Spejlkamera m. bakkamera
  Yi Spejlkamera m. bakkamera
  1.150,00 kr
 6. AUKEY DR02-D Dual Cam Bilkamera
  AUKEY DR02-D Dual Cam Bilkamera
  1.799,00 kr
 7. SJCAM M10 12MP FullHD Action Kamera
  SJCAM M10 12MP FullHD Action Kamera
  Fra 995,00 kr
 8. Mobius Full HD Bilkamera
  Mobius Full HD Bilkamera
  795,00 kr
 9. MOBIUS Batteri Upgrade
  MOBIUS Batteri Upgrade
  148,00 kr
  Udsolgt
 10. Holder til MOBIUS kamera
  Holder til MOBIUS kamera
  78,00 kr
Vis som Gitter Liste

13 varer

pr. side
Faldende orden

Et bilkamera kan spare dig for mange penge

Et bilkamera er f.eks. et praktisk stykke udstyr til bilen, så du altid har overblik over, hvad der sker. En af vores populære kameraer er Mobius Full HD kameraet. Det er et af de bedste og mest pålidelige action-og bilkameraer der findes. Af funktioner kan nævnes firmware, software og smartphone apps, som løbende bliver opdateret.

Kameraet giver også mulighed for at optage i sekvenser på 3-15 minutter, og når hukommelseskortet er fuldt, overskrives det så du automatisk har de seneste optagelser. På den måde har du altid overblik over hvad der sker på køreturen.

Vi fører kort sagt alt inden for elektronisk udstyr, som du har brug for til hjemmet, bilen eller i sommerhuset. Hos Alabazar finder du produkter af høj kvalitet og til en skarp pris. Vi fører kun de mest kendte mærker, som vi kan stå inde for, og som lever op til vores høje krav om kvalitet og funktionalitet.

Kan du ikke finde det, du leder efter? Vi sidder altid klar til at guide dig igennem og rådgive dig til det helt rigtige køb, uanset hvad du har brug for.

At handle hos os er også nemt, sikkert og trygt. Vi accepterer de gængse betalingskort, og du har desuden også mulighed for at betale med MobilePay og PayPal. Derudover er vi også godkendt af e-mærket som e-shop. Det gør det for dig som forbruger mere sikkert og trygt at handle, idet du igennem e-mærket har en købsbeskyttelse og gratis sagsbehandling. Derudover er vi løbende under kontrol, så du som forbruger er sikker på, at vi lever op til e-mærkets standarder og retningslinjer. Det er din garanti for en sikker e-handel. Du kan læse mere om e-mærket her.