Elektrisk Akupunktur-Pen LY-508B

På lager
Varenummer
103-0242
549,00 kr


Akupunktur til hjemmebrug og professionelle behandlere.
Avanceret elektrisk akupunktur-pen til diagnosticering og behandling.

Aktiverer meridianen og fremmer blodcirkulation.
Bruges især til styrkelse af immunforsvar og behandling af kroniske smerter, migræne, rygsmerter, gigt, sportskader og mange andre lidelser.


Ifølge traditionel kinesisk medicin opstår sygdom, når chi ikke flyder frit gennem kroppen. Akupunktøren fastlår, om chi er svagt, stagnerende eller på anden måde ude af balance, hvilket indikerer de punkter, der skal stimuleres.

Akupunktur med en elektrisk akukunktur-pen er en form for akupunktur, hvor en lille elektrisk strøm tilføres nøje udvalgte punkter. Ifølge nogle akupunktører er dette mere effektivt end almindelig akupunktur, især især ved behandling af smerter.

Elektro-akupunktur svarer meget til traditionel akupunktur, idet det er de samme punkter, der stimuleres under behandlingen. Den elektriske akupunktur-pen afgiver kontinuerlige elektriske impulser i små stød. Frekvensen og intensiteten af ​​den leverede impuls kan justeres og afhænger af den tilstand, der behandles.

Den elektriske akupunktur-pen måler "energien" i akupunktur-punkterne, og du kan derved diagnosticere og efterfølgende behandle mangfoldige lidelser.

Elektro-akupunktur med akupunktur-pen anses for at være særlig nyttig i tilfælde, hvor der er en ophobning af chi, såsom ved kroniske smerter, eller i tilfælde, hvor chi er vanskelig at stimulere.

Elektro-akupunktur med en akupunktur-pen betegnes også EA eller elektro-akupunktur eller omtales generelt som elektroterapi.

 

Specifikationer
Varenummer 103-0242
Price 549,00 kr
Pakkevægt (g) 300
Inkluderet

1 x Akupunktur-pen LY-598B
1 x Ladekable USB
2 x Akupunktur spidser
1 x Modpol elektrode
1 x Opbevaringsæske
1 x Engelsk vejledning

Ikke inkluderet -