Elektrisk Akupunktur-Pen LY-508B

Varenr.: 103-0242

649,00DKK

På lager - Levering 1-2 dage


Elektrisk Akupunktur-Pen LY-508B er et avanceret redskab til både hjemmebrug og professionelle.
Den aktiverer meridianerne og fremmer blodcirkulationen, og den er velegnet til behandling af forskellige lidelser som kroniske smerter, migræne, og gigt.
Den bruger elektro-akupunktur til at stimulere akupunkturpunkter med elektriske impulser, hvilket anses for at være effektivt, især ved smertebehandling.

Inkluderer USB-opladningskabel, to akupunkturspidser, en modpol-elektrode, en opbevaringsæske, og en engelsk vejledning.

  LY-508B Acupuncture Pen Instructions


Ifølge traditionel kinesisk medicin opstår sygdom, når chi ikke flyder frit gennem kroppen. Akupunktøren fastlår, om chi er svagt, stagnerende eller på anden måde ude af balance, hvilket indikerer de punkter, der skal stimuleres.

Akupunktur med en elektrisk akukunktur-pen er en form for akupunktur, hvor en lille elektrisk strøm tilføres nøje udvalgte punkter. Ifølge nogle akupunktører er dette mere effektivt end almindelig akupunktur, især ved behandling af smerter.

Elektro-akupunktur svarer meget til traditionel akupunktur, idet det er de samme punkter, der stimuleres under behandlingen. Den elektriske akupunktur-pen afgiver kontinuerlige elektriske impulser i små stød. Frekvensen og intensiteten af ​​den leverede impuls kan justeres og afhænger af den tilstand, der behandles.

Den elektriske akupunktur-pen måler "energien" i akupunktur-punkterne, og du kan derved diagnosticere og efterfølgende behandle mangfoldige lidelser.

Elektro-akupunktur med akupunktur-pen anses for at være særlig nyttig i tilfælde, hvor der er en ophobning af chi, såsom ved kroniske smerter, eller i tilfælde, hvor chi er vanskelig at stimulere.

Elektro-akupunktur med en akupunktur-pen betegnes også EA eller elektro-akupunktur eller omtales helt generelt som elektroterapi.