Blokmagneter

Blokmagneter er rektangulære eller kvadratiske magneter med eller uden huller. Vores lagerførte magneter er fra 1mm til 50mm store, men hvis du skal bruge virkelig store magneter, så laver vi også gerne det.

Vælg en blokmagnet fra vores sortiment

Hvis du leder efter en blokmagnet, så er dette et rigtig godt sted at kigge. Vi forhandler nemlig powermagneter i blokform, som er lavet af neodymium.

Du finder også mange andre magneter her på vores webshop, men denne kategori er specifikt for magneter, som er firkantede. De kan enten være aflange eller kvadratiske. Hvis du vælger en blokmagnet i neodymium, får du en både kraftig og let magnet, som kan bruges til mange forskellige ting.

Fleksibel forhandler med et stort udvalg af blokmagneter

Vi sælger til både privatkunder og erhvervskunder, og vi skaffer gerne varer hjem, hvis vi kan. Det kan være, at du mangler en bestemt type, form eller størrelse af blokmagneter, og i så fald vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil spørge om muligheden for at få mængderabat, hvis du køber mange blokmagneter eller andre varer her fra vores webshop. Vores produkter sælges og lagerføres i Danmark, og vores virksomhed er placeret i Gram, som ligger vest for Haderslev.