Stregkodescanner: Hvilken skal du vælge?

10-05-2021

Har du en butik eller et lager med mange varer, er en stregkodescanner fuldstændig uundværlig. Den gør det nemt for dig at holde styr på dit inventar, og du slipper for manuelt at indtaste oplysninger.

Men hvilken scanner er bedst?

Læs vores guide, og bliv klogere på, hvilken stregkodescanner der passer bedst til netop dit behov.

HÅNDSCANNERE OG STREGKODELÆSERE FRA RADALL OG CILICO

Hos Alabazar tilbyder vi et bredt udvalg af stregkodescannere. De kommer fra to af de største brands inden for stregkodelæsere, RADALL og CILICOs Afanda-mærke.

Vi har valgt netop de to mærker, fordi deres produkter er i høj kvalitet – ofte til en rimelig pris. Derudover har de et væld af funktioner og modeller, der passer til de fleste situationer.

Du kan blandt andet få stregkodescannere, der kører over bluetooth, Wi-fi eller en håndholdt scanner med USB. Flere af scannerne har endda en indbygget hukommelse, så du nemt kan holde overblik. 

TRÅDLØS STREGKODESCANNER – FRI BEVÆGELSE OG LANG RÆKKEVIDDE

Stregkodescanner USB

Bevæger du dig meget rundt, når du skal scanne varer? Hvis dine ansatte arbejder på et lager, kan det være utrolig nyttigt, at de frit kan bevæge sig rundt, når de skal håndtere dine produkter.  

Hvis de varer ovenikøbet er svære at håndtere – enten fordi de er store, eller fordi deres indpakning skjuler stregkoden – er det rart at have en trådløs stregkodescanner. På den måde undgår de at skulle kæmpe med en ledning, samtidig med at de skal vende og dreje varen for at finde stregkoden.

Nogle af de bedste trådløse stregkodescannere er RADALL RD-M2 trådløs USB Stregkodescannerog AFANDA CT10X Stregkodescanner med bluetooth.

RD-M2er en robust stregkodelæser med indbygget hukommelse på op til 100.000 produkter. Hvis den er ude for rækkevidde, bliver den indlæste data gemt og automatisk overført, når den igen får kontakt. Den kan læse med næsten en meters afstand og er meget tolerant over for skæve vinkler. Den virker så snart, du tilslutter den og er kompatibel med blandt andet Excel, Word, Notepad m.m.

CT10Xer kompakt og let. Den har en indbygget hukommelse, der kan rumme over 2.600 stregkoder. Scanneren er også meget holdbar. Den har kraftige gummiringe på alle kontaktflader, så du ikke skal bekymre dig, hvis den bliver tabt eller får et slag. Den understøtter Windows, Mac, Android og iOS.

BLUETOOTH ELLER WI-FI STREGKODELÆSER?

Når du køber en trådløs stregkodelæser, skal du også overveje om, de skal køre over bluetooth eller Wi-fi. Begge har sine fordele og ulemper.

Fordelen ved bluetooth er, at forbindelse ikke kræver et trådløst netværk og er meget stabil inden for sin rækkevidde. Desværre er den rækkevidde noget mindre end, hvis den kører over Wi-fi.

Stregkodescanner

STREGKODESCANNER MED USB – TIL NEM KASSEBETJENING

Den klassiske stregkodescanner kan nu fås med USB-stik. Det gør det væsentlig lettere at tilslutte en almindelig computer. Ulig de trådløse scannere skal du ikke tænke over om, den er opladt eller har forbindelse til wi-fi-netværket.

Den bedste stregkodescanner med USB er RADALL RD6650-AT Automatisk Stregkodescanner.

Det er en professionel og robust automatisk stregkodescanner, som kan holde til meget. Den kommer også med en vægtet bordstander, så du eller dine ansatte kan scanne varerne uden at skulle holde scanneren samtidig.