Blodsukkermåling

Brug en blodsukkermåler til at måle dit glukoseniveau

Vi forhandler blodsukkermålere/blodsukkerapparater, og du kan vælge mellem flere forskellige. En blodsukkermåler kræver teststrips for at kunne bruges, og dem forhandler vi også.

En blodsukkermåler kan måle indholdet af glukose i dit blod. Glukose er en sukkerart, som kroppen har brug for, men hvis der er for meget, kan det gå ud over dit helbred. Diabetikere har rigtig god brug for at kunne måle deres glukoseniveau derhjemme, men du kan også sagtens købe et apparat, selvom du ikke har sukkersyge.

Hvis du klikker ind på det enkelte produkt, kan du bl.a. se informationer om, hvor lang tid det tager for måleren at teste dit blod.

Fordele ved at bruge et blodsukkerapparat

Hvad enten du køber et sæt med både blodsukkerapparat og teststrimler, eller om du køber apparatet og stripsene separat, så kan du forvente at få gode priser. Vi gør nemlig vores bedste for at have skarpe priser på alle vores produkter. Det gælder dermed også de blodsukkermålere, vi forhandler her på webshoppen.

Hvis du ikke har dit eget apparat, kan du være nødt til at få testet dit blod i forhold til glukoseindhold hos lægen. Når du har din egen måler til blodsukker, kan du nemt foretage test af dit blod derhjemme når som helst. Så slipper du for at skulle bestille tid, og du slipper også for at skulle afsted.

Dog bør du nok opsøge en læge, hvis du har mistanke om, at dit blodsukkerniveau er enten højere eller lavere end det, apparatet siger. For at være på den sikre side, bør blodsukkerapparater til brug derhjemme kun bruges som vejledning og ikke som erstatning for lægebesøg. En blodsukkermåler kan dog give dig en idé om, hvorvidt du har brug for at blive testet ved en læge.