Laserpointere

Her finder du vores laserpointere.


Mangler du en smart laserpointer?

Hvis du mangler en laserpointer, så har vi forhåbentlig en model, som du bare må eje. Den behøver dog ikke være til dig selv, for en laserpointer er også rigtig god som gave. Den behøver ikke koste alverden for at være god. Langt fra. Kvalitet og pris behøver ikke hænge sammen på den måde, og uanset hvad kvaliteten er, kan du forvente, at vi har skarpe priser.

Du kan finde laserpointere i flere prisklasser her på vores webshop, og vi gør en indsats for at have noget for enhver smag. Nogle kategorier her på vores webshop indeholder dog flere produkter end andre, men selv hvis der ikke er så mange på en given side, så er det meget muligt, at sortimentet skifter, så der kan være flere, næste gang du besøger vores webshop.

Forhåbentlig kan du finde en blandt vores nuværende sortiment, som tiltaler din smag, dine behov og din pengepung.

Køb laserpointer hos Alabazar.dk

Vores sortiment spænder bredt fra gadgets til værktøj. Uanset hvilke produkter du ellers finder her på vores webshop, så håber vi, at du bliver tilfreds med købet. Du er naturligvis altid velkommen til at købe flere produkter på en gang.

Hvis du ved, du kommer til at mangle flere ting senere, så kan du lige så godt købe det med det samme. Så sparer du penge i porto, da det altid vil være billigere at sende tingene samlet i én pakke i stedet for flere mindre pakker. En laserpointer er dog så lille og handy, så den heller ikke fylder ret meget, når vi sender den til dig.

Vi går højt op i at overholde købeloven, sådan at du som forbruger og kunde kan være tryg ved at købe varer hos os. Vi bruger PostNord til forsendelse af varer til vores kunder, og du kan forvente levering fra dag til dag. Det vil oftest tage maks. 2 dage, men hvis du køber varer på en hverdag inden kl. 13, så sender vi dem til dig med det samme, så du har du dine varer den førstkommende hverdag. Hvis du køber en fredag, så leverer PostNord nu også om lørdagen de fleste steder

Hvad kan du bruge en laserpointer til?

Laseren er perfekt til at pege med, når du holder oplæg for en større eller mindre forsamling, hvor din præsentation bliver vist på et stort lærred. På denne måde skaber du et godt overblik for både dig selv og tilhørerne.
Med laserpointeren kan du kontrollere din præsentation i f.eks. Powerpoint, gå frem og tilbage i dine slides, slå skærmen fra, så du har fuld opmærksomhed.
Nogle laserpointere har indbygget stopur, som hjælper dig med at holde styr på tiden.
Andre laserpointere har indbygget ”luftmus”, så du kan styre din computer endnu mere og også tegne på skærmen.
Hvis det er vigitgt for dig at have en meget tydelig ”pegepind”, så bør du overveje en grøn laserpointer. Det grønne lys er langt mere synligt for øjet end det røde.