GPS

Her finder du vores udvalg inden for GPS til sporing. GPS real time tracker er at finde i udvalget, denne har mange stærke features, bl.a. har den SIM-support og mikrofon, så du kan lytte med over GSM. Produktet forhandles til kun 795 kr. i webshoppen. Herudover forhandler vi en billig GPS tracker til hunde. Denne GPS kan fortælle dig hvor din hund har været, og der medfølger et 55 cm halsbånd, som ganske nemt og sikkert kan anbringes på din hund. Produktet forhandles til 1098 kr. Desuden forhandler vi en rigtig god mini GPS tracker i webshoppen, naturligvis også til en billig pris.
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 21

Side
pr. side
Faldende orden
 1. GPS Tracker/logger NY model!
  GPS Tracker/logger NY model!
  449,00 kr
 2. TOPIN G68 GPS Tracker
  TOPIN G68 GPS Tracker
  395,00 kr
 3. Topin ZX303 GPS, Gør-det-selv
  Topin ZX303 GPS, Gør-det-selv
  255,00 kr
 4. Topin ZX612 GPS, Gør-det-selv
  Topin ZX612 GPS, Gør-det-selv
  245,00 kr
 5. TOPIN P03 GPS-halsbånd
  TOPIN P03 GPS-halsbånd
  399,00 kr
 6. TOPIN G12p GPS-halsbånd
  TOPIN G12p GPS-halsbånd
  455,00 kr
  Udsolgt
 7. TOPIN G12s GPS Amulet
  TOPIN G12s GPS Amulet
  425,00 kr
 8. GF07 Mini GPRS Tracker
  GF07 Mini GPRS Tracker
  199,00 kr
  Udsolgt
 9. GPS Personlig Tracker
  GPS Personlig Tracker
  416,00 kr
 10. GPS Tracker/logger til hunde
  GPS Tracker/logger til hunde
  999,00 kr
 11. GSM Mini Tracker
  GSM Mini Tracker
  298,00 kr
Vis som Gitter Liste

Varer 1-16 af 21

Side
pr. side
Faldende orden

Hvad er en GPS tracker?

De fleste kender (og bruger) en GPS som et navigationssystem til at finde vej, når de er ude at køre. Men en GPS kan bruges til meget andet, end at finde vej til en bestemt destination. Den kan bruges til at holde øje med genstande, kæledyr - sågar personer. En enhed med denne funktion kaldes en GPS-tracker eller GPS-sporing. Der findes et hav af forskellige typer; mobile, forsikringsgodkendte, fastmonterede, med aflytningsfunktion og meget andet.

GPS tracker til dit køretøj

En GPS-tracker anvendes typisk til GPS sporing og overvågning af kostbare genstande, fx. sporing af bil. Du kan naturligvis ikke forhindre biltyveri ved at installere en GPS tracker, men sandsynligheden for, at du (og/eller myndighederne) kan finde din bil igen, er markant større. Herudover er det ofte krævet af forsikringsselskaber, at din bil er udstyret med en tracker, hvis du skulle blive udsat for tyveri. Nogle GPS trackere kan være tilsluttet en døgnbemandet alarmcentral - dette er i nogle tilfælde også et krav fra forsikringen!

GPS tracker til hunde

Vi har naturligvis også en GPS tracker til hunde - skulle din pelsede ven finde på at drage på eventyr. Hold dit elskede kæledyr sikker med denne GPS tracker, og undgå den ubærlige frygt når du ikke kan finde ham/hun. Til GPS trackeren medfølger et 55 cm halsbånd (som kan afkortes), så den nemt og sikkert kan anbringes på hunden. Forbind halsbåndet til din smartphone eller din PC og hold øje med dit kæledyr. Designet er i øvrigt vandtæt og beskytter effektivt mod vind og vejr (hunden bør dog ikke svømme med den).

GPS tracker til personer med demens

En GPS-sporingsenhed eller 'tracker' kan være et værdifuldt redskab til at øge sikkerheden og trygheden for mennesker med demens og deres pårørende. Det kan give personer, der har svært ved at orientere sig, mulighed for at gå ture og fortsætte deres daglige aktiviteter udenfor hjemmet. Faktisk bruger flertallet af danske kommuner GPS trackere til sporing af personer med demens. Til dette formål anbefaler vi vores GPS Person Tracker. Den er velegnet til både børn og seniorer, og kan trackes via PC eller smartphone.

OBS: GPS-sporingsenheder falder ind under kategorien 'personlige alarmer og pejlesystemer', der er omfattet af Servicelovens regler om magtanvendelse § 125.

 

Se udvalget og find den rette GPS tracker til dit behov. Mange gode tilbud er at finde på alabazar.dk, du kan derfor gøre dig rigtig gode priser på vores mange kvalitets produkter. Vi har sørget for, at du får billigt fragt når du handler online, og ligeledes sender vi dine varer hjem til din adresse i løbet af ganske få dage. Nemmere og hurtigere kan det ikke være, at handle GPS modtager på nettet. Du kan trygt handle hos os Når du handler hos Alabazar kan du bl.a. være sikker på, at kvalitet og pris står i et fornuftigt forhold, og at vores leveringstider overholdes, samt at det pågældende produkt vi tilbyder er på lager. Vi står også altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til et produkt, eller har brug for vejledning i forbindelse med dine køb hos os.