Cubes

Håndspinnere er populære, men de er ikke den eneste måde at stresse af på ved at holde fingrene beskæftiget. Fidget Cubes eller fumleterninger er for mange mere effektive og byder på rigtig mange forskellige slags "fingerterapi".

Liste Tabel

Sorter faldende

5 vare(r)

 1. Fidget Cube - Sort
  85,00 kr

  Sort fidget cube eller fumleterning i god kvalitet, som hjælper med at stresse af og giver ro i sindet. Hver af de 6 sider har knapper, hjul, vippekontakter eller andet til at holde fingrene beskæftiget. Ikke den rigtige fidget? Se alle fidgets her.

  Vis detaljer
 2. Fidget Cube - Sort/Rød
  85,00 kr
  Sort/Rød fidget cube eller fumleterning, som hjælper med at stresse af og giver ro i sindet. Hver af de 6 sider har knapper, hjul, vippekontakter eller andet til at holde fingrene beskæftiget. Ikke den rigtige fidget? Se alle fidgets her. Vis detaljer
 3. Fidget Cube - Grå
  85,00 kr

  Grå kvalitets-fidgetcube eller fumleterning, som hjælper med at stresse af og giver ro i sindet. Hver af de 6 sider har knapper, hjul, vippekontakter eller andet til at holde fingrene beskæftiget. Ikke den rigtige fidget? Se alle fidgets her.

  Vis detaljer
 4. Fidget Cube - Hvid
  85,00 kr

  Hvid fidget cube eller fumleterning i god kvalitet. Hjælper med at stresse af og giver ro i sindet. Hver af de 6 sider har knapper, hjul, vippekontakter eller andet til at holde fingrene beskæftiget. Ikke den rigtige fidget? Se alle fidgets her.

  Vis detaljer
 5. Fidget Cube Carry Case
  39,00 kr

  Lækkert lille etui til opbevaring fidget cubes.

  Vis detaljer

Liste Tabel

Sorter faldende

5 vare(r)